Андрей Чорбанов благодари на избирателите на Има такъв народ

Ружа Райчева 12 април 2021 в 11:02 3320 0

Снимка Телевизия Европа

Проф. Андрей Чорбанов благодари на избирателите на "Има такъв народ" за подкрепата на парламентарните избори. Имунологът от БАН водеше листата на ИТН в 23 МИР - София. 

Проф. Чорбанов публикува обръщение към избирателите си във Фейсбук. 

"Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони. Аз ще представлявам партия ИТН в 23 МИР, София. Днес е моментът да благодаря на всички организирали предизборната информационна среда в София, свършиха страхотна работа и то в мое отсъствие (по обективни причини). Истински благодаря. 
Тук е мястото да благодаря и за гласуваното ми доверие да бъда водач на листата на най-големия избирателен район, което вярвам, че ще оправдая.
Тук обаче, най-големите си благодарности ще отправя към тези, които гласуваха за нас. Към моите синове, роднини, приятели и близки, съседи и колеги, а и всички хиляди хора, които ни се довериха в София. 

Същите благодарности ще отправя и към цялата организация в 4 МИР, Велико Търново, където постигнахме страхотен резултат  благодарение на здравата работа на местните структури. Благодаря и на всички хора в областта, които ни се довериха.
И една добавка - няма как да не благодаря на всички наши симпатизанти в чужбина, които масово ни подкрепиха, макар и техните гласове да бяха разпределени.
Всичко едва започва ..."

Напомняме, че лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов, в събота се обърна към избирателите на партията с кратко съобщение в социалните мрежи: 

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен.
От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас.
Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие." 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews