Тапа на Околовръстното. Ремонтират фуги на пътен възел Симеоновско шосе

OFFNews 26 август 2017 в 05:45 5370 0

От днес до 1 септември ще се ремонтират дилатационни фуги на мостовото съоръжение на пътен възел „Симеоновско шосе“ на Софийския околовръстен път, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Ведомството е изискало от изпълнителя на обекта „ГБС Инфраструктурно строителство“ АД графика на предвидените аварийни дейности, разрешени от Столична община.

Ремонтът на този участък от Южната дъга на СОП е в урбанизирана територия и поради това временната организация на движение се утвърждава и въвежда от общината.

Строителният график предвижда:

От 14 ч. на 26 август (събота) до 14 ч. на 27 август (неделя) да се извършват ремонтни дейности в двете ленти на движение в южното платно в посока Пловдив. Движението ще се осъществява в крайна лява лента.

От 10 ч. на 28 август (понеделник) до 14 ч. на 1 септември (петък) ремонтните дейности ще са в крайната лява лента за движение в южното платно в посока Пловдив. Трафикът ще е в другите две ленти.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, указваща временната организация на движение при извършваните ремонтни дейности, и разпоредбите на „Пътна полиция“, посочват от АПИ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!