България Ер изненада дамите за 8 март с безплатни полети в бизнес класа

OFFNews 08 март 2018 в 17:07 6690 1

Националният превозвач България Ер изненада дамите на борда на самолетите си за 8 март, като направи полетът им по-специален, комфортен и вкусен. По случай Международния ден на жената много представителки на нежния пол получиха възможност да пътуват в по-удобната и просторна бизнес класа безплатно. 

Минути след настаняването на пасажерите удобно по местата им, стюардите и стюардесите по всички полети на авиокомпанията имаха удоволствието да разкрият, че предстои изненада. На всички дами на борда бяха раздадени талони, с които да се включат в томболата за награди. Големите късметлийки бяха избрани на случаен принцип.

На част от дамите бе връчен и друг подарък от авиокомпанията, с който да удължат празника си – безплатен ъпгрейд до бизнес класа при следващ полет. С него те могат при следващото си пътуване с националния превозвач да се насладят на специален кетъринг в бизнес класа, както и да се възползват от приоритетно преминаване през чек-ин и качване в самолета, допълнителен чекиран багаж до 23 кг и достъп до бизнес салоните на летищата.

За втора поредна година авиокомпанията подарява ъпгрейд до бизнес класа на дамите за 8 март, позволявайки им да се возят като кралици на празника им. Тази година, обаче, те имаха възможност да се насладят и на новите ястия в кетъринг менюто за бизнес класа, което България Ер въведе през февруари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови