Илиана Раева е във възторг от Елвира Краснобаева

OFFNews 02 март 2024 в 23:39 2651 3

Раева

Снимка БФХГ

Илиана Раева не спести добри думи

Президентът на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева беше изключително щастлива от представянето на националката Елвира Краснобаева на турнира Гран При в Тарту (Естония). Грацията завоюва среброто в многобоя и се класира за финалите на всичките четири уреда в първото си състезание в категория жени.

"Роди се звезда! Не, това не е името на великия филм! Това е моето заглавие днес след участието на Елвира на първото Гран При за годината! Извинявам се за огромните емоции, които изпитвам, но трябва да ги споделя и излея . . . Не знам все още на кое място в многобоя е нашето прекрасно момиче, но знам, че тя беше най-яркото, силно и красиво нещо на това състезание. Допусна грешки, да, но тя само за няколко месеца трябваше да се превърне от девойка, не просто в жена, а в много силна жена!", написа Раева в социалните мрежи.

"Нейните композиции са с трудност, която отговаря на съчетания, които ще се борят за златен медал. Много трудни, но съчетани с толкова много класа и артистичност, че ти се иска да не свършват . . . Елвира и Светла Юриевна много искаха всичко да покаже без грешка . . . Все пак това беше първото й състезание при жените за годината!

Заради регламента беше сама, до нея нямаше съотборничка. Когато са две винаги е по-леко. Но както се казва “и сам войнът е войн”! Елвира и нейната треньорка Светлана работят много! И то се вижда! Всъщност, всички много работят . . . Елвира твърде много се промени в положителна посока. Просто екстремно изведнъж стана от девойка жена! Промени се и в залата по начина, по който тренира. Трудолюбива, дисциплинирана, всеотдайна. Така трябва да продължи! Много съм щастлива от това, което виждам. Много съм горда! Много! Роди ни се звезда!", добави Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

3

Constanza

03.03 2024 в 09:21

Рускинята си върви с треньорката, та да може да се каже, че нямаме художествена гимнастика, а разчитаме на руската. Това никога не е било. На какво се прехласва г-жа Раева, не мога да разбера.

400

2

демотиватор

03.03 2024 в 07:51

Цитат от друг сайт:
"Елвира Краснобаева е родена на 10 март 2008г. в град Санкт Петербург. На 4-годишна възраст започва да се занимава с художествена гимнастика в центъра по художествена гимнастика на Алина Кабаева - "Перла" в Санкт Петербург, Русия."

... и от друг сайт:
"Бившата гимнастичка Алина Кабаева, за която се говори, че има връзка с Путин, както и общи деца,...."


Илианче, що бре, джанъм, не се ли намират вече българки да тренирате, бре??

-685

1

Козин Човков

03.03 2024 в 05:11

И какво й е "нашето", след като очевидно е от ***oeдовската джамахирия?
 
X

Да помогнем на украинските деца!