Живко Миланов: Годината не беше успешна, но вървим във възходяща линия

OFFNews 26 декември 2019 в 16:27 1667 0

Капитанът на Левски Живко Миланов направи обзор на 2019 година и сподели очакванията си за следващата 2020.

Защитникът говори пред клубната телевизия и изрази надежди, че Левски ще спечели трофей и е сигурен, че тимът ще изглежда още по-добре през следващия сезон.

"Годината не беше успешна, след като не си спечелил нито един трофей. Хубавото, е че в Левски вече има яснота и има хора, които искат нещата да се получат. Има сигурност и това ще се отрази положително. Във всеки мач съм се опитвал да давам максимума от себе си.

Искам да виждам Левски конкурентоспособен на отбора, който печели всичко в последните години – Лудогорец. Да си пожелаем догодина да има един трофей в нашата витрина, който убягва на Левски.

Ако имаш планове да спечелиш Купата, в един етап ще преминеш през силните отбори. Можеше да ни се падне по-лек противник, но това е съдба.

Мисля, че отборът върви в една възходяща линия. Когато дойдох през януари месец, имаше смяна на ръководството. През лятото ни напуснаха около 14-15 души. Започнахме подготовка с юноши.

Мисля, че след идването на новия треньор и новите футболисти изграждаме нов отбор. Играем добре. Има какво още да се желае. Трудно можеш да направиш един отбор за 6 месеца.

За това си трябва време. Смятам, че догодина Левски ще изглежда по-добре от тази година. Според мен още липсват някои играчи на определени позиции.

Нямаме конкуренция, което в наш ущърб. Не можеш да искаш от един футболист да изиграе 35 мача и да играе на едно и също ниво", каза Миланов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови