Левски поздрави феновете си за Коледа и Нова година

OFFNews 24 декември 2019 в 13:02 3115 0

От Левски поздравиха феновете на "сините" за коледните и новогодишните празници. 26-кратните шампиони благодариха на запалянковците и пожелаха на всички щастлива и изпълнена с успехи нова година.

"Скъпи левскари, в навечерието сме на едни от най-светлите празници в годината. Дните, в които се събираме с нашите близки и роднини и изпълваме със смисъл понятието семейно огнище.

В часовете преди Коледа и предстоящата Нова година искаме да се обърнем към Вас с пожеланието за благоденствие и много здраве за всички, които обичате.

Благодарим ви, че през всеки миг от изминаващата 2019 година бяхте до нас, за да водим заедно ежедневна битка в името на любимия клуб. На и извън терена.

Благодарим ви, че водихме тази битка заедно с вас - най-ценния ни капитал. Предстоят нови битки, които убедени сме ще спечелим заедно!

Благодарим на всички, свързани с Левски. Поклон пред ветераните на клуба и адмирации към всички партньори за коректното отношение и успешната работа. Пожелаваме на всички Ви една по-щастлива и изпълнена с успехи нова година!

САМО ЛЕВСКИ

От ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови