Защитник боде нападател с игла, не вярват на жертвата

OFFNews 15 юни 2017 в 15:34 2317 2

Защитникът (вдясно) е криел иглите в накитниците

Аржентински футболист направи шокиращо признание, че е използвал игла, за да спре опонент по време на мача за купата. Фредерико Аленде, който играе за Пасифико, прибегнал до мръсното оръжие по време на изненадващата победа 3:2 над гранда Естудиантес.

Пред радио в Кордоба злодеят заяви: "Не спрях да боцкам нападателите с игла. Ние знаехме много добре, че топфутболисти като тях не обичат контакта, не обичат бавенето на време и не обичат мръсната игра. Затова прибегнахме до всички тези номера. Това е футболът. Той е за умните".

Вероятно бранителят е криел две игли в накитниците. Основна жертва станал звездата на съперника Хуан Отеро. Голаджията сигнализирал четири пъти. Реферът така и не му повярвал, че някой го боде с игла.

Според Тим Викъри, експерт по футбола в Южна Америка, една от иглите дори се е счупила. Затова Аленде използвал другата няколко пъти. Явно човекът е бил подготвен!

Аленде си призна: "Изядох Отеро с парцалите. Сигурно ме мрази".  Бранителят обаче ще трябва да си търси нов отбор. Босът на Пасифико - Хектор Монка, заяви, че ще "изключи футболиста" и всички в клуба да отвратени от постъпката му.

Естудиантес е един от грандовете на аржентинския футбол. Колумбиецът Отеро е звездата в атака. Малцина сигурно знаят, но в средата на терена още се подвизава Хуан Верон, бивш халф на Манчестър Юнайтед и Лацио. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

15.06 2017 в 16:14

Няма как в Аржентина да са чели прочутия навремето фейлетон на Антон Антонов-Тонич "Стъпи му на шията". Той беше за старите футболни нрави у нас. Шило в ръката беше един от споменатите номера.

Поздрав!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика