В Локо се обиждат на помияри и мръсници, пак заядоха ЦСКА-София

OFFNews 12 април 2017 в 17:04 2172 0

Локо Пловдив май вярно копае дъното. Легендата Христо Колев категорично заяви, че не е отказвал да ръководи клуба в предстоящия мач срещу ЦСКА-София. Бащата напусна клуба само ден преди дербито. 

"Лъжа, а тези, които са я тиражирили, са мръсници. Това е версията, че аз не съм искал да водя Локомотив срещу ЦСКА-София.. Дойде един от директорите и ми каза, че Иван Маринов - Масларя трябва да влезе в екипа ми.

Казах му, че нямам нужда от нов човек. На излизане от съблекалнята после този същият ми обяви, че Масларя ще води Локо срещу ЦСКА. Казах му, че аз такова унижение няма да понеса, ако иска, той да го обяви.

После същият казал, че аз съм отказал. Лъжец, измамник, помияр, това ще кажа за този, който разпространява тези лъжи", каза легендата на пловдивския пред "Марица".

От днес стартира продажбата на билети за двубоя за мача от Първа лига между Локoмотив Пловдив и ЦСКА. Талоните за вход могат да се закупят във фен-магазина на "Лаута" от 11 до 18 часа. Това съобщиха от пресслужбата на "черно-белите".

Отпуснати са 1000 билета за привържениците на ЦСКА, които ще бъдат настанени в гостуващия сектор на стадион "Локомотив". Цената на пропуските е 10 лева. Билетите ще се продават в деня на мача на касата пред сектора за гости.

Феновете на Локомотив ще влизат на трибуна Спортклуб срещу 5 лева, а билетите за сектор А ще се продават на цена от 10 лева. Двубоят между двата тима е в четвъртък от 19:30 на стадиона в пловдивския парк "Лаута".

По традиция вече от Локо не поставиха емблемата на старото ЦСКА, а знака, в който е регистриран в БФС клубът на Гриша Ганчев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!