Вижте всички контроли на ЦСКА в Австрия

OFFNews 07 юни 2018 в 12:18 3182 0

Снимка cska.bg

ЦСКА ще проведе втората част от подготовката си в Австрия. Армейците ще са в алпийската страна от 21 юни до 3 юли. Отборът ни ще бъде настанен в хотелски комплекс "Кайзер", в който пребиваваха и по време на лагера през миналото лято.

Предвидени са четири контроли със сериозни съперници, като началните часове и стадионите се уточняват в момента. Тимът ни ще премери сили последователно с японския В-Варен Нагасаки, шестия в руското първенство и участник в квалификациите за Лига Европа УФА, шампиона на Украйна Шахтьор (Донецк) и вицешампиона на Дания Брьондби.

23 юни (събота) - ЦСКА - В-Варен Нагасаки, Япония

27 юни (сряда) - ЦСКА - УФА, Русия

30 юни (събота) - ЦСКА - Шахтьор (Донецк), Украйна

2 юли (понеделник) - ЦСКА - Брьондби, Дания

По-рано днес стана ясно, че клубът се е разделил с петима футболисти. Това са Александър Барт, Раул Лое, Роланд Алберг, Жеан Блнко и Укра. На тяхно място са привлечени трима играчи, а още петима се връщат от преотстъпване в Литекс и Етър.

Новите в редиците на "червените" са Стивън Перейра и Данте Стипица, който бе отмъкнат под носа на Левски. Хърватинът уж трябваше да преговаря със "сините", а днес беше представен като нов в ЦСКА.

Стивън Перейра е роден на 13 април 1994 година в Ротердам, Холандия. През сезон 2014/2015 година той защитава екипа на местния Цволе, след което преминава в МВВ Маастрихт и изиграва 101 мача, в които отбелязва 3 гола. От година защитникът е национал на Кабо Верде.

Данте Стипица е роден на 30 май 1991 година в Сплит, Хърватия. 28-годишният вратар идва от местния гранд Хайдук, където през изминалия сезон е записал общо 25 мача във всички турнири.

Стражът е бил твърд титуляр за тима си в евротурнирите миналото лято, когато Хайдук отстрани Левски след две победи. Хърватинът е продукт на школата на клуба от Сплит, висок е 189 см и има записани мачове за всички юношески и младежки гарнитури на страната си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews