Нестор Ел Маестро е новият треньор на ЦСКА (видео)

OFFNews 07 юни 2018 в 11:39 3913 0

Нестор Ел Маестро е новият треньор на ЦСКА. Негов помощник ще бъдат брат му Никон, а вратарите ще бъдат тренирани от Ивайло Петров. Част от щаба ще са и кондиционните специалисти Томас Нойберт и Кирил Динчев.

Специалистът сподели първите си впечатления от "червените" и разкри дали ще бъдат привличани още футболисти на "Армията" през това лято.

"Очевидно съм много щастлив и горд да бъда треньор на ЦСКА. Един гигантски клуб, познат в целия свят, от който са излезли многобройни легенди. Виждам и г-н Пенев, който е сред нас, благодаря за уважението. Феновете тук са удивителни, както всички знаете. Въодушевен съм от това, което ни очаква през новия сезон.

Вече съм под доста голям стрес, няма нужда да ме подлагате на още повече. Знам къде съм попаднал. Истината е, че нещата се развиха доста бързо през последните дни, но ще се стремим да направим много силен отбор за следващия сезон.

Моят стил на игра е печеливш. Старая се да печеля колкото се може повече мачове, повече победи от миналата година, от останалите отбори. За мен футболът се гради основно на конкуренцията, на резултатите и именно затова живея аз и се надявам да ги постигна с моя отбор.

Имам своите идеи за нови футболисти, вие имате вашите. Нещата се развиват бързо, но имаме доста координация с клуба и разбира се, че ще има нови попълнения. Времето ни притиска, но ще вземем важни решения", каза Ел Маестро.

Нестор Ел Маестро е роден на 25 март 1983 година в Белград. Когато е на 8 години, семейството му се мести в английската столица Лондон. Едва 16-годишен, Ел Маестро става треньор в академията на Уест Хям.

През 2006 година става най-младият треньор в Бундеслигата, когато влиза в екипа на Мирко Сломка. След това се мести с него в Хановер и Хамбургер Шпортферайн, преди да поеме Спартак е в екипа на Торстен Фринк в Аустрия Виена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови