В Лудогорец се размечтаха за нов "Парк де Пренс"

OFFNEWS 05 декември 2016 в 15:33 2059 0

За подвиг на "Парк се Пренс" се стягат в Лудогорец ден преди важния мач с Пари Сен Жермен от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят ще се изиграе на превърналия се в мит стадион, на който преди 23 години националите победиха като по чудо Франция в световна квалификация и се класираха на Мондиал 1994.

"Надявам се да сторим същото и отново да направим хората щастливи. ПСЖ е много силен отбор", коментира треньорът на разградчани Георги Дерменджиев.

Оптимизъм изрази и плеймейкърът на "орлите" Марселиньо, който пропусна мача с Базел и не успя да помогне на своя тим да спечели.

"Трябва да подходим много внимателно, да няма агресия като срещу Арсенал в Лондон. Ще направим голям мач и ще видим какво ще стане. Ние не излизаме на терена да загубим. Винаги мислим за нещо повече, имаме отбор за това. Ако може точка или три, това не е лудост. Би било супер да вземем нещо", пожела си Марселиньо преди полета за френската столица.

Разградчани вече кацнаха в Париж, където бяха посрещнати любезно от домакините. Автобусът им мина бързо пътя от летището до хотела, тъй като властите осигуриха зелена вълна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!