Грък свири мача на годината на Лудогорец

OFFNews 05 декември 2016 в 08:19 3465 0

Гръцкият рефер Анастасиос Сидиропулос ще ръководи последния мач на Лудогорец от груповата фаза на Шампионската лига във вторник в Париж.

Останалите рефери също са от южната ни съседка, а делегат на мача е поляка Мирослав Рижка. Работата на реферите ще оценява Уилям Йънг от Шотландия. Сидиропулос вече е свирил мач на Лудогорец в 1/4-финалите на Лига Европа, който българите загубиха с 0:1 на "Местайя".

През уикенда парижани се изложиха зверски, като загубиха с 0:3 от Монпелие в Лига 1 и ще търсят разгром над Лудогорец, за да изчистят името си. В същото време шампионите отложиха за пролетта мача си с Монтана от 17-ия кръг.

Дори и да загуби от ПСЖ, Лудогорец може да продължи в случай, че директният конкурент за третото място в групата Базел загуби от Арсенал у дома. "Артилеристите" дадоха индикации, че няма да се напрягат в този мач, което стресира разградчани.

През уикенда Арсенал показа впечатляваща форма и победи с 5:1 Уест Хам в лондонското дерби, но не се знае с какъв състава ще излезе Арсен Венгер на "Санкт Якоб парк".

Дори и да победи, Арсенал няма шанс за първото място, което логично води до извода, че англичаните може би ще излязат с резервите. Добрата новина е, че те загубиха през седмицата в 1/4-финалите за Купата на лигата и ще се опитат да си върнат доверието на мениджъра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови