Лудогорец може да остави Пари Сен Жермен без треньор

OFFNEWS 05 декември 2016 в 13:54 2346 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери е пред уволнение, ако отборът му продължи негативната си серия и срещу Лудогорец в утрешния двубой от Шампионската лига в Париж.

През уикенда парижани допуснаха шокираща загуба с 0:3 от Монпелие в Лига 1, което сгъсти облаците около испанеца, привлечен с големи надежди от Севиля през лятото.

В подобна ситуация беше изпаднал и предшественикът му Карло Анчелоти през 2012 година, когато ръководството му постави ултиматум преди домакинския мач с Порто от Шампионската лига. Източници от клуба твърдят, че на Емери е поставен също ултиматум да спечели срещу Лудогорец.

Тестът е и за уменията му да вдигне колектива, който е в минорно настроение след тежката загуба. Мачът с Лудогорец няма да е единственият тест за Емери. От него се очаква и победа срещу сензацията Ница през уикенда. Собственикът на парижани Насер Ал-Хелаифи напусна бесен стадиона в Монпелие.

"Бяхме загубили мача още преди да е започнал", процеди през зъби катарецът. Спортният директор Патрик Клуиверт също изрази недоволството от играчите, като индиректно нападна звездата Анхел ди Мария, че не е играл на 100 процента в този мач.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови