Треньор разплака света с писмо до починалия си син

ОFFNews 31 май 2017 в 19:54 3237 0

Снимка quotidiano.net

Давиде Никола, треньор на скромния италиански Кротоне, трогна света с писмо до починалия си син. Той се изповяда, след като тимът му остана с невероятна битка в елита. В отбора играе родният национал Сашо Тонев.

Алесандро е едва на 14-годишен, когато преди 3 години загива при инцидент на пътя. По това време специалистът е начело на Ливорно.

Ето и трогателното и тъжно писмо на Давиде към Алесандро:

"Здравей, любов моя. Не знам къде си в този момент. Не зная какво правиш. Може би си на този облак, който бе над нас онази нощ, когато тичахме, за да пуснем твоя фенер в небето.

Или може би си тук, до мен. Всъщност аз съм сигурен - ти си тук до мен и винаги ще бъдеш. Борихме се заедно в тази сложна година, но... сега знам, че ти си винаги с мен. Успяхме заедно...

Твоята енергия ми даде сили да се боря и да продължа да гоня невъзможното, за да го превърна във възможно. Ала това не е моя победа, това е наша победа, точно както онази промоция в Серия „А” с Ливорно. Иска ми се да се радвам с теб, да гледам очите ти и усмивката ти, да те хвана за ръката и заедно да се забавляваме, заедно да празнуваме.

Този успех е за теб, само за теб. Всяко едно мое постижение ще е и твое. Всяка победа, всичките ни мечти ще бъдат и твои. Сърцето ми бие за теб и ти живееш отново чрез него..."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови