Вижте сърцераздирателното писмо на бившата съпруга на самоубилия се Стефан Лулчев

OFFNews Последна промяна на 27 май 2017 в 13:25 3902 0

Бившата съпруга на починалия футболист Стефан Лулчев - Елисавета Семерджиева моли всеки да уважи мъката на семейството и да не рови в болезнената рана, която остави след себе си бившият играч на ЦСКА.

Великолепният защитник е бронзов медалист с родния си Локомотив Пловдив, шампион и носител на купата с "червените". Той сложи край на житова си в понеделник, 22 май. Причините за нелепата кончина на 46-годишният мъж, който се занимава с бизнес след края на кариерата си, не са известни.

Ето какво написа Елисавета Семерджиева:

"Уважаеми медии, във връзка с трагичната и непрежалима загуба на бившия ми съпруг Стефан Христов Лулчев съм длъжна в името на светлата му памет и запазване на уважението към личността му, да отговоря на всички злобни и некоректни публикации около причините за неговата кончина.

Със съпруга имахме 14-годишен брак - изживян със своите щастливи моменти и разбира се и трудности. Както във всички междуличностни отношения, често пътищата на хората се разделят по сериозни и необратими причини. Но те са известни само и единствено от засегнатите страни.

Не смятам да влизам в обяснителен режим за мотивите, подтикнали ни към това решение. Но категорично заявявам, че отношенията ни до последния момент бяха на взаимно уважение. И няма как по друг начин да стояха те, поради факта че любовта ни не беше загубена безвъзвратно……… тя беше вътре в нас, всеки от двама ни я носеше в себе си по свои си начин, но не и любовта е толкова важна, колкото да запазиш добрите и уважителни чувства след подобна развръзка в живота (а именно развод). Ние с моя бивш съпруг - успяхме, постигнахме точно това.

Всички останали хора, събития и ситуации, които се опитвате да вплетете в нашата семейна драма и очерните по този начин неговата личност и мен Ви правят аморални, необективни и дори по лошо - хора със липсваща на каквато и да е човечност (дума, която в днешно време няма абсолютно никаква стойност и значение).

Наясно съм, че с това писмо няма да успея да затворя лошите и дълги езици, нито да спра неморалните писания около семейството ни, но се замислете и извикайте в себе си останалите Ви малко чисто човешки черти. Уважете болката на близките и не се поддавайте на изкушението да пишете непроверени или казани от недоброжелатели клюки по наш адрес".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !