ЦСКА-София и Левски започнаха война със стари снимки

ОFFNews 26 май 2017 в 17:53 6359 0

Интересна война със снимки подеха ЦСКА-София и Левски преди неделния мач между двата тима, който е решаващ за второто място. То гарантира участие в Лига Европа без баражи, ако въпросният клуб се сдобие с лиценз. И при двата клуба има доста подводни камъни.

Но темата е друга. Както е известно, "червени" фенове извадиха стара снимка на румънеца Серджиу Буш. Нападателят, който подписа с Левски, преди време бележеше за ЦСКА.

Постът е направен при продажбата на Буш в Англия. Отдолу има любим на сектор "Г" рефрен, съдържащ нецензурни думи по адрес на Левски. Буш се извини още тогава, че не е знаел за националния ни герой. 

От днес във фейсбук се върти снимка на голмайстора на ЦСКА-София Кирил Десподов с екип на Левски. Националът е на 5 годинки тогава, така че едва ли може да бъде държан отговорен с какви тениски ходи.

Десподов, който е роден в Кресна, винаги се е клел във вярност към "червената идея". Той наказваше редовно Левски и с екипа на Литекс. Кирил вдигна фланелка с надпис "Защо винаги аз", когато вкара на "сините" при последната среща, спечелена 3:0 от ЦСКА-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков