ЦСКА и Лудогорец в борба за Георги Миланов

OFFNews 12 юни 2018 в 11:16 2074 0

Националът Георги Миланов, който попадна в трансферния списък на Лудогорец, все още не е решил къде ще продължи своята кариера. Както е известно, той напусна ЦСКА Москва, след като договорът му изтече, и в момента е свободен агент.

"Сега съм на почивка. Съвсем скоро ще обявя своето бъдеще", каза Миланов пред "Меридиан Мач".

Неговото желание е да продължи кариерата си в чужбина, но при недостатъчно добра оферта, то той може да се върне в България. Към него интерес има от Лудогорец и ЦСКА, но "орлите" са по-вероятната му дестинация, ако заиграе пак у нас.

В същото време стана ясно, че юношата на "червените" Александър Тонев е готов да се завърне на "Българска армия". Той го сподели това по време на дискусия с фенове в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Преди няколко дни Тонев си бе пуснал снимка от националния отбор, а редица привърженици му пишат "Да се връща в ЦСКА". Крилото е решил да отговори на един от тях вчера чрез коментар, който гласи: "С удоволствие ще си дойда в ЦСКА, стига някой да ме покани".

28-годишният Тонев е без отбор от февруари насам, след като разтрогна с елитния италиански Кротоне. Фланговият нападател така и не си намери нов клуб през пролетта, а и в момента явно няма достатъчно добри оферти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови