Спас Джевизов: Това на "Армията" не е ЦСКА, а някаква пародия

Ивайло Йолчев 16 януари 2017 в 11:17 4399 0

Още една легенда на ЦСКА се опълчи на проекта на Гриша Ганчев, настанил се на "Армията" под името ЦСКА-София.  Спас Джевизов, с чието име започва една от любимите песни на сектор "Г", направи коментар пред "България днес". Според голаджията отборът на Ганчев, Белчев и Чечо Генов няма общо с автентичния ЦСКА.

"Това се не е ЦСКА, а някаква пародия! Не ходя на мачове и няма да стъпя на "Българска армия". Не ме интересува този клуб, този отбор просто не съществува. Лудогорец в момента е единственият светъл лъч за българския футбол. Там се работи по европейски образец, развива се школата, има всичко необходимо за децата.

Няма проблем, че в мъжкия състав на Лудогорец има толкова много чужденци. Това е нормално вече за европейския футбол. Друг е въпросът, че за да започне една футболна школа да дава играчи за първия отбор, трябва да минат между пет и седем години.

Преди това да се мисли, че може да се търсят собствени юноши е нереално. Може би следващите години в състава ще се наложат юноши, но още е рано", заяви Джевизов. Спас започва работа като селекционер в Лудогорец. Кирил Домусчиев взе за треньор на дубъла друга легенда на ЦСКА Ради Здравков.

Трансферен мозък и спортен директор на шампиона е Методи Томанов, който победи Ливърпул заедно с Джевизов и Здравков. Преди броени дни друга легенда Джеки Димитров също отсече, че ЦСКА-София няма нищо общо с ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови