Сериозни кадрови промени в ръководството на Лудогорец

OFFNews Последна промяна на 20 ноември 2018 в 17:23 1150 0

Снимка ludogorets.com

Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди промените в организационната структура на Клуба, които бяха анонсирани в началото на месец октомври.

Създаден беше Селекционен съвет, начело на който застава директорът "Спортна администрация" Георги Караманджуков, информираха от клуба. Той ще бъде отговорен за цялата спортно-техническа дейност в ПФК Лудогорец.

Караманджуков ще контролира работата в спортно-техническия щаб на представителния отбор, както и дейността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на клуба. На този етап длъжноста "Спортен директор" в ПФК Лудогорец остава вакантна.

Георги Караманджуков работи в клуба от февруари 2011 г. Директорът "Спортна администрация" е с дългогодишен управленски опит в сферата на футбола. Бил е Изпълнителен директор на РодопаСмолян в продължение на 15 години, директор "Спортна администрация" в ПФК Нафтекс и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е "Спортен мениджмънт" в Националната спортна академия.

Междувременно ръководството на клуба постигна договорка с известния български футболист Иван Цветков, който започва работа в скаутското звено на ПФК Лудогорец. Цветков има успешна кариера в Холандия и Турция. Бързо печели авторитет и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин, Левски и Ботев, Пловдив.

Другото популярно име в скаутското звено е Яков Папарков. Дългогодишният директор на Детско-юношеската академия на Лудогорец, под чието ръководство школата постигна много успехи, сменя попрището си и ще работи за Клуба като помага за намирането на класни футболисти за представителния отбор.

Скаутите, които до момента работиха за селекцията в Лудогорец, остават на работа в клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови