Селекцията в Левски върви с пълна сила

OFFNews 13 юни 2017 в 16:37 1343 0

Привържениците на Левски имат повод за радост и днес. Селекцията при "сините" продължава с пълна сила, след като левият защитник Иван Горанов подписа договор за три години с клуба и стана поредното ново лятно попълнение.

Юношата на тима от "Герена" парафира своя контракт днес в офисите на клуба. За последно бранителят играеше за Локомотив Пловдив, но разтрогна договора си с клуба.

По-рано днес Левски представи и Серджиу Буш. Нападателят официално бе представен като ново попълнение на Левски. Румънецът подписа договор за три години със "сините".

Завръщането на Антонио Вутов на "Герена" също се счита за сигурно. Той ще играе под наем в родния си тим, защото правата му се държат от италианския Удинезе. 

Той и агентът му Стоян Орманджиев ще уреждат последни документи в Пловдив, където футболистът игра за Ботев. С "канарчетата" Вутов спечели купата на България, като вкара и гол на финала срещу Лудогорец.

Левски започва днес подготовка за сезон 2017/18. Първата тренировка на тима е от 17:30 часа на "Vivacom Arena Георги Аспарухов".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!