Публика нахлу на Лаута, великолепен Лудогорец прегази Локо (видео)

OFFNews 05 април 2017 в 22:10 3223 0

Снимка Спортал

С ексцесии завърши четвъртфиналът за Купата на България между Локо и Лудогорец в Пловдив. Иначе гостите биха 4:0 с лекота и събитията на терена с нищо не предвещаваха екшъна.

В последните секунди обаче нервите на запалянко на домакините не издържаха и той нахлу на терена. Полицай го посрещна с ритник, за да го върне в агитката зад вратата. 

В този момент 40-50 ултраси на Локо тръгнаха да нахлуват на терена, а съдията спря срещата. Все пак те бяха възпрени, без да направят сериозна беля. Постепенно се върнаха, а кордон полицаи им препречи много лесния достъп до игрището.

Съдията Ивайло Стоянов върна отборите на терена и мъдро свири бързо края. Все пак всичко беше ясно отдавна. 

Марселиньо откри с уникален удар от над 25 метра в 32-ата минута. Вандерсон удвои в 59-ата минута. Две минути по-късно Павел Виданов си отбеляза автогол, след като се опита да пресече центриране на Вандерсон.

Резервата Върджил Мисиджан вкара четвърти гол в 78-ата минута, след като се бе появил на терена само 10 секунди по-рано. Холандецът отбеляза с първото докосване.

Лудогорец удари две греди и пропусна още 5-6 идеални положения. Шампионите играеха като по ноти, с настроение. Но с нищо не дразнеха публиката. Наказанието за Локо ще е сигурно и напълно заслужено. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!