Берое надигра Локомотив Пловдив

OFFNews 01 април 2017 в 17:00 2751 1

Берое победи Локомотив Пловдив с 3:2 в зрелищен мач от 26-ия кръг на Първа лига игран в Стара Загора. Домакините поведоха първоначално с два гола, пловдивчани успяха да  изравят, но в последната минута Берое стигна до победен гол за 3:2.

В 17-ата минута домакините поведоха. Крилото на "зелените" Антон Карачанаков центрира от фаул и топката беше засечена от защитника на "смърфовете" Роберт Петров, който си вкара нелеп автогол.

Берое удвои преднината си в 30-ата минута. Антон Карачанаков беше изведен сам срещу Ел Каруби след пас на Георги Божилов и юношата на ЦСКА хладнокръвно удвои.

През второто полувреме пловдивчани успяха да стигнат до равенството. В 48-ата минута Кирил Котев стреля неспасяемо с глава след корнер отдясно, но голът бе записан на Павел Виданов, защото топката се удари и в неговата глава.

Димо Бакалов изравни след удар по земя от близо в 73-ата минута. В добавените минути на мача домакините се добраха до победата. Матеас Делич донесе победата за Берое, след като беше изеведен от Жуниор Мапуку с чудесен пас зад защитата на Локомотив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови