Пълна подкрепа за Божидар Митрев

OFFNews 16 април 2018 в 10:58 4078 1

Да се чуди човек герой ли е, мъченик ли е. Вратарят на Левски Божидар Митрев, който вече получи подкрепа от феновете на "сините" и съотборниците си след мача с Лудогорец, ще получи доверие и от Делио Роси.

Стражът ще продължи да бъде първи избор в предстоящите важни битки за "сините". Митрев ще застане под рамката на вратата още в сряда в двубоя от Първа лига срещу ЦСКА.

Припомняме, че срещу Лудогорец вратарят хвана дузпа на Кешерю, направи и редица добри намеси, но в 8З-ата минута допусна нелеп гол от ъглов удар, изпълнен от Клаудиу Кешерю. След последния съдийски сигнал Митрев падна на терена и се разплака. Той пусна сълзи и пред сектор "Б", но феновете подкрепиха юношата на клуба.

След мача с Лудогорец дори стартира кампания "Аз съм Божидар Митрев", която включваше или смяна на профилната снимка с такава на вратаря на Левски, или поне публикуване на снимка на национала. Надписът на нея отново трябваше да бъде "Аз съм Божидар Митрев".

Само за часове стотици фенове на Левски си смениха профилните снимки и сложиха фотос на Митрев. Хиляди пък споделяха посланието "Аз съм Божидар Митрев", за да може то да достигне до "синия" капитан и да му вдъхне кураж.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

16.04 2018 в 14:23

....дори и най-леките идиоти не разбраха,че това е само една игра.Дали гледаш или играеш,важното е да се забавляваш,останалото са глупости на търкалета....