Още един футболен клуб беше поразен от коронавирус

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2020 в 15:30 1921 0

От столичния футболен клуб Септември обявиха, че четирима футболисти и един треньор в състава са дали положителни проби за COVID-19 след последната серия от направени тестове. Това са Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов и Владимир Николов, както и треноьрът на вратарите Христо Николов.

От клуба заявиха, че тренировъчния процес се прекратява временно, а утре ще бъдат извършени нови тестове на целия отбор.

"Във връзка проведени PCR тестове в представителния отбор на Септември София на дата 24.07.2020г., Ви информираме, че 4 футболисти - Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с положителен резултат за Covid - 19.

Тренировъчния процес е прекратен до второ нареждане, горепосочените са поставени под карантина, а утре - 27.07.2020г. ще бъдат направени втори тестове на всички играчи, спортно - технически щаб и служители.

Пожелаваме бързо възстановяване на момчетата, като още веднъж се обявяваме за строго спазване на мерките за безопасност, самосъзнание и по - често провеждане на тестове, с цел предпазване както на самите нас, така и на семействата и близките на играчи и служители!", пишат от Септември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови