Quantcast

Организаторите на Левски - Милан са обнадеждени, че все пак събитието ще се състои

OFFNews Последна промяна на 01 август 2018 в 16:06 1494 0

Организаторите на двубоя между Левски и Милан - "Моко Солюшън" публикуваха официална позиция по повод провалената среща в чест на 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди. От фирмата обясняват, че причината за пропадането на спектакъла е новото ръководство на "росонерите".

Ето какво съобщиха от "Моко Солюшън": 

"Поради независещи от нас причини, а именно смяната на собствеността в АК Милан, смяната на всички ръководни длъжностни лица, както и смяната на спортно-техническото ръководство на клуба, бяхме уведомени, че се налага спешна промяна за реализиране на уговореният между трите страни футболен мач в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди.

АК Милан, позовавайки се на съществуващ, подписан и спазен от страна на организатора (в наше лице) договор между нас като организатор и дружеството АК Милан, пое пълната отговорност за съгласуване на нова дата в най-кратки срокове, съобразявайки се с програмата на ПФК Левски, както чрез официален имейл към организатора (в наше лице), така и чрез изпращането на официален прес релийз от прес службата на АК Милан към всички Български медии, което прилагаме в копие.

Ние, като организатор на събитието, осъзнаваме отговорността, която носим, и имаме желанието да реализираме събитието и поетите от нас ангажименти в най-кратки срокове и в удобна за ПФК Левски дата.

Ние, като организатор на събитието "75 години Георги Аспарухов - Гунди", носим пълната морална и юридическа отговорност, както пред ПФК Левски, пред милионите привърженици на клуба, така и пред семейството на Георги Аспарухов - Гунди. Оставаме с надеждата, че ПФК Левски ще ни предостави възможността да реализираме това паметно събитие в чест на синята легенда".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !