Милан отряза Левски заради Реал Мадрид

OFFNews 31 юли 2018 в 19:45 3810 0

Италианският гранд Милан няма да дойде за бенефисния мач срещу Левски на 11 август по повод 75-годишнината от раждането на клубната легенда Георги Аспарухов - Гунди.

Това стана ясно след публикация на Реал Мадрид, от която става ясно, че "росонерите" са приели поканата на испанския колос за участие в 39-ото издание на приятелския турнир за трофея "Сантяго Бернабеу".

Така Левски за втори път в рамките на месец остана без съперник за бенефиса, след като преди това получи отказ и от Бока Хуниорс.

В момента се търси нова дата за провеждане на бенефиса през есента, като организаторите се опитват отново да уредят идването на Милан, но това изглежда много малко вероятно.

Преди дни от организаторите обявиха, че са продали над 20 000 билета за мащабно рекламираното събитие. Новината е пореден удар върху Левски, който търпи унижения и на терена.

Все пак организаторите се опитаха да успокоят феновете, че мач с Милан ще има.

"Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента. Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“.

Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на червено-черните.

Така футболните фенове у нас обаче ще имат възможност да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма в резултат на крайния етап от лятната им подготовка.

Всички закупени билети за събитието „75 години Георги Аспарухов“ ще важат без презаверка за новата дата", пише в прессъобщението на Moko Solution .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!