Новата перла на ЦСКА полудял по публиката на "Армията"

OFFNews 27 юли 2018 в 14:36 1573 0

Новата перла в атаката на ЦСКА - бразилецът Мауридес, направо полудял като видял клипове с феновете на тима и нямал търпение да пристигне в София, разкрива бившият играч на "армейците" Диого Виана в интервю пред колегите от "Топспорт".

Двамата се засичат в португалския Белененсеш. От ЦСКА идва оферта за Мауридес и той логично търси мнение от Виана за отбора от Борисовата градина.

"Мауридес е много добър футболист, силен, голмайстор. Умее да отбелязва попадения с глава и вярвам, че ще е чудесен заместник на Каранга, тъй като нали точно това бе целта на клуба - да намери идеален нов нападател. Той е точно такъв.

Колкото до трансфера, разбира се, че доста говорихме на тази тема. Показах му мои мачове и голове, докато бях част от ЦСКА. Показах му невероятната публика, която винаги е зад своя любим отбор.

Той сам се убеди колко голям клуб е това, не само в България. Ще Ви разкрия, че буквално полудя по идеята да играе за ЦСКА и хвана първия полет за България още същия ден", казва бившият любимец на Сектор Г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови