Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

На "Българска армия" чакат халф от елитно европейско първенство

OFFNEWS 04 февруари 2020 в 08:39 1419 0

До няколко дни отборът на ЦСКА ще се подсили с полузащитник, който може да играе в цялото пространство между двете наказателни полета, информира “24 часа”.

Преговорите са пред своя край, но цената на играча е много сериозна. Евентуалното ново попълнение е твърд титуляр в силно европейско първенство, което вече се играе и не трябва много да наваксва с подготовката.

Новото зимно попълнение на “армейците” Стефано Белтраме пък се прибра в Италия, за да се види със семейството си и да си вземе багажа за София. Отборът е в почивка до сряда, когато се подновяват занимания на базата в Панчарево.

Сезонът на ЦСКА стартира на 15 февруари срещу Левски. Преди това "армейците" ще посрещнат в събота, 8 февруари, на своя стадион “Българска армия” втородивизионния Струмска слава (Радомир) в последната си предсезонна, пише “Тема Спорт”.

Двубоят ще е от 14,30 часа, а преди неговото начало играчите на треньора Милош Крушчич ще излязат един след друг пред публиката. Новите попълнения до този момент са Стефано Белтраме и Ахмед Ахмедов.

Срещу Струмска слава “армейците” ще се опитат да сложат край на негативната серия в контролите. ЦСКА се завърна от лагера в Испания без отбелязан гол, четири загуби и едно нулево реми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови