Левски с предпазни мерки заради натрупването на много хора пред касите

OFFNews Последна промяна на 27 март 2018 в 14:46 4625 0

Снимка levski.bg

Левски стартира от 12:00 часа утре предварителната продажба на билети за предстоящото домакинство на Берое от 27-и кръг на Първа лига в неделя от 17:30 часа. От клуба пуснаха важно съобщение за феновете около организацията на мача. 

"Обръщаме внимание, че в деня на на мача (01.04.) в 16:00 часа ще се отворят входовете на стадиона, включително подхода към паркинга за Сектор "А". Призоваваме всички привърженици да дойдат по-рано, за да заемат спокойно местата си на съоръжението. Също така за удобството на всички вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, така че да се избегнат опашките и струпването на хора пред касите в деня на срещата", информираха от "Герена".

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "А" – редове от 1 до 22 вкльюително (места от 16 до 30 вкл.), в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с фиксиран вход 3 на Сектор "А", а за ваше удобство ще бъде отворена допълнителна каса в магазина, където да може да закупите билет.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". В деня на мача билети ще се продават в официалния магазин и на касите пред Сектор "А", както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските:

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор "Г". Цената на талоните е 7 лева".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови