Гугутката зове за обединение на феновете на Левски

OFFNews 27 март 2018 в 09:12 3651 0

Бившият председател на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) - Владимир Владимиров - Гугутката, призова феновете на “сините” към обединение. Той направи това чрез надъхващ пост в профила си във Фейсбук.

"Крайно време е да се обединим, но наистина. Нека всички фракции и фактори в тях да загърбят минали случки, думи и обиди.

В следващите няколко седмици трябва да подкрепим отбора си. Ние (НКП) пари за екскурзии нямаме, но и нямаме нужда от тях, защото за разлика от други ЛЕВСКИ си има достатъчно фенове.

Надявам се Южна дивизия, както и всички момчета от най различни групи да са на линия, защото Левски има нужда от тях. Надявам се Тръста и всички, които членуват в него, да са на линия.

Надявам се Фонда, форума... тази, онази или друга фракция да са на стадиона, а не само пред компютъра, телевизора или в чата. Нека тези и ОНЕЗИ, да бъдат готови за безрезервна подкрепа.

Един за всички, всички за ЛЕВСКИ! Призовавам всички левскари да се завърнат на стадиона в името на любимия клуб...", е написал Гугутката.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови