Левски продължава свободното падане

OFFNews 25 февруари 2017 в 19:37 4154 1

Отборът на Левски продължава да "радва" с изявите си своите фенове, след като не успя да победи Локомотив Горна Оряховица на собствения си преименуван стадион в двубой от 21-ия кръг на Първа лига.

Двубоят завърши 1:1 и сложи край на една седмица, изпълнена с напрежение между ръководство и фенове на "сините", завършило с призив да се напълни стадиона. Това не се случи и трибуните на Герена отново пустееха, а с тази игра на домакините едва ли ще ги видим скоро пълни.

Левски започна ударно мача, а пропуски направиха Амаду Сукуна и Антонио Аниете. След първоначалния натиск сините се отпуснаха и не създадоха нови възможности.

Това накара треньорът на Левски Елин Топузаков да вземе мерки и на почивката той вкара на терена Бабатунде Адениджи. Този ход се оказа отличен и малко след началото на втората част нападателят откри резултата.

В 58-ата минута обаче гостите изравниха с гол на Манибу Кифуети, който се разписа с глава след страхотна контра. До края на мача играта беше равностойна, като гостите имаха отлична възможност да стигнат до победата в 82-ата минута.

Така Левски вече втори пореден мач през пролетта не може да постигне победа след загубата от Пирин с 0:1 в миналия кръг. В класирането сините са втори с 44 точки, с 3 повече от ЦСКА-София и на 9 от Лудогорец, който е с мач по-малко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови