Лацио или Милан? Единият губи всичко (гледай на живо)

OFFNews 13 февруари 2017 в 10:53 1800 0

Лацио и Милан излизат в най-интересния мач от кръга в Италия, като залогът е огромен. Само победителят запазва реални шансове за класиране в Шампионската лига. Милан е осми с 40 точки, колкото има и седмият Фиорентина. Лацио е шести с 43

Зрелището е гарантирано. Можете да гледате мача пряко ТУК.

В класирането водят Ювентус (60), следва Рома с 53 и Наполи - 51. После става гъсто - Интер и Аталанта имат по 45, като също се борят поне за квалификация в турнира на богатите.   

Лацио изглежда фаворит заради добрата серия и контузиите на куп играчи в Милан. Римляните ще разчитат на страхотната атака в лицето на Чиро Имобиле, Фелипе Андерсон и Балде Кейта. В средата на терена пък ще помагат Лукас Билия, Сергей Милинкович-Савич и Марко Пароло.

Милан идва без Рикардо Монтоливо, Джакомо Бонавентура, Матиа де Шилио, Лука Антонели, Алесио Романьоли и Давиде Калабрия. Всичките те са контузени. Наказани са Габриел Палета и Юрай Куцка. Все пак в атака за "росонерите" изглеждат солидно с Карлос Бака, Сусо и новата покупка Жерард Деулофеу.

Милан  играе успешно срещу Лацио. Тимът има само 3 загуби в последните 37 мача с този съперник при 16 победи и 18 равенства.  Споменатите 3 победи на "орлите" обаче са постигнати в последните 5 години и всички те са на "Олимпико".

Добрата новина за "росонерите" е , че новите китайски собственици стягат страхотна селекция през лятото и ще се опитат да се намесят в битката за титлата.  Пиер-Емерик Обамеянг, юноша на Милан, е основна цел, а вече се преговаря и със звездата на Арсенал Алексис Санчес .

Вероятни състави:

ЛАЦИО: Маркети; Баста, Хут, Де Фрай, Лукаку; Пароло, Билия, Милинкович-Савич; Андерсон, Имобиле, Кейта
МИЛАН: Донарума; Абате, Сапата, Романьоли, Ваньони; Поли, Локатели, Пашалич; Сусо, Бака, Деулофеу 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!