Ивелин Попов: Гостуване в България е кошмар за европейските футболисти

OFFNews 28 август 2017 в 15:11 1579 2

Националът Ивален Попов сподели, че много европейски футболисти са му казвали, че изпитват кошмари, когато им се налага да гостуват в България.

Нападателят, който ще е капитан на трикольорите срещу Швеция в отсъствието на Дяков, предупреди всички да не отписват отбора срещу скандинавците, които не сме побеждавали от дълго време.

"По-добре съм. До мача с Швеция всичко ще е наред. От петък до днес не съм имал натоварвания, само процедури. Вечерта ще уточняваме дали да тренирам с отбора", каза Попов по повод травмата си.

"Доста пъти отписвахте този отбор, нямахме дълги години победа над голям съперник, но бихме Холандия. Вътрешно съм уверен, че ще играем, както срещу Холандия. Доста колеги ми казват: “Кошмарно е да гостуваме в България”. Надявам се да им направим тежък мача.

Те са лидери в групата, но трябва да внимават във всички линии. Ние трябва да играем компактно. Атмосферата в отбора винаги е била добра. Извън него може да има усмивки, кафета, а, у, но на терена трябва да е добра, там е важно да е добра.

Феновете са неизменна част от отбора и апелирам ако могат да дойдат и да ни подкрепят", допълни Попов относно предстоящата световна квалификация срещу Швеция, която ще се играе на 31 август от 21.45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

1

Ад са спортистите с милиони в банките.
А, за пенсионерите, работещите на "минимална" заплата и за българският "Бизнес" е РАЙ!!!!!
Да благодарим на Костов за приватизацията, на БКП за Демокрацията и на Б.Борисов за СТАБИЛНОСТТА!!!!