Ицо Хазарта подкрепи футболен турнир в Смолян

OFFNews 13 ноември 2022 в 22:38 1199 0

Ицо Хазарта

Снимка Фейсбук

Христо Петров продължава с благородната си дейност

Депутатите Михал Камбарев и Христо Петров подкрепиха благотворителен футболен турнир в Смолян. Ицо Хазарта връчи наградите на победителите в надпреварата. С благотворителната инициатива бяха събрани 7900 лева за лечението на 18- годишния Никола Хъмчев, останал в инвалидна количка след инцидент.

Злото понякога се случва, то не може да бъде спряно винаги, а когато всеки направи една малка крачка, ще се случи нещо добро, посочи Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта. Той обясни, че е разбрал от своя колега Камбарев за съдбата на ученика Никола Хъмчев и е решил да помогне за каузата.

Михал Камбарев определи турнира като старт на една добра инициатива, която може да се случва периодично, за да се помага на деца, имащи нужда от помощ.

В отговор на журналистически въпрос, Камбарев коментира внесеният от ПП проект за антикорупционен закон.

Той изрази надежда, че ще се слеят двата законопроекта – на ПП и на Крум Зарков. Според Камбарев е добра идея да се слеят някои текстове. Според депутата, който бе председател на антикорупционната комисия в предишното НС, в проекта на Зарков има добри текстове. Това, с което не сме съгласни в закона на Зарков е начинът, по който се избират членовете на комисията, но е въпрос на дискусия, допълни Михал Камбарев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови