Историческо: Германия изненадващо отпадна от Мондиал 2018

OFFNews 27 юни 2018 в 19:03 8870 3

Световният шампион Германия отпадна от световното първенство. Бундестимът загуби с 0:2 срещата си с Южна Корея в двубой от Група F.

Taка футболистите на селекционера Йоахим Льов остана на последното място в таблицата, след като бе изпреварен и от азиатците. В другата среща пък Швеция победи с 3:0 Мексико и зае първото място. Второто остана за "ацтеките". Двата тима са с по 6 точки, но скандинавците са с по-добра голова разлика.

Първото полувреме между Германия и Южна Корея бе много скучно. Двата тима почти не организираха атаки, а Бундестима по никакъв начин не показа, че желае победата.

Играчите на Йоаким Льов се втурнаха в атака в началото на втората част, но и това не помогна. Така в 92-ата минута Южна Корея вкара гол, който първоначално бе отменен заради засада. Последва намеса на ВАР. Реферът разгледа положението и отсъди гол за Южна Корея, който е дело на Йон-Гвон Ким!

В 96-ата минута дори вратарят Мануел Нойер се беше включил в атака, а от това се възползваха азиатците. Топката бе изритана към полето на Германия, където Хьон-Мин Сон се озова сам на опразнената врата и вкара за крайното 2:0, което прати Йозил и компания обратно към родината.

Шведите пък доминираха през цялото време на срещата с южноамериканците и заслужено стигнаха до победата с голове на Лудвиг Аугустинсон Капитанът Андреас Гранквист. Едно попадение добави и Едсон Алварес, който си отбоеляза автогол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

3

kokoten

27.06 2018 в 23:34

...германци...в Русия...през лятото....винаги е зле за немеца...

23293

2

Стефан

27.06 2018 в 22:23

Парите на Ким Чен Ун срещу бабешката пенсия?
Ебати психиятрията.

18551

1

Нострадамус

27.06 2018 в 20:16

Наглата немска баба Меркел се изцепи, че ще отиде в Русия на Световното, само ако бундестима играе за Първо място ! Хак ти е бабешкеро, сега следва и сваляне от поста, който си Узурпирала. 2018 ще бъде годината на ИСТИНАТА за всички, скоро и за Боко Трети - Тъпото !
 
X

Подкастът на OFFNews