Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Хаос на "Герена" на старта на подготовката

OFFNews 07 януари 2019 в 10:01 1786 1

Отборът на Левски се събира във вторник за началото на подготовката, а в клуба цари пълен хаос дори за невъоръжено око. Треньорът Славиша Стоянович се очаква да се завърне от ваканцията и една от първите му работи на българска земя ще бъде да се срещне със собственика Спас Русев, за да преговаря...за напускането си.

Не е тайна, че сърбинът със словенски паспорт има предложение да води националния отбор на Латвия и той е изкушен от перспективата, още повече , че договорът му с Левски изтича през лятото. Нищо от поисканото от Стоянович не е направено до този момент. Преди ваканцията той е дал списък с играчи, които да бъдат освободени, но засега само един си е тръгнал и това е Аймен Белаид. Преговорите с другите буксуват. Нови също така не са привлечени.

Анонсираният като нов изпълнителен директор бивш журналист и шеф в БФС Павел Колев бави отговора си, а в последната си публична изява на церемонията Футболист на годината дори отказа коментар по темата.

За капак спряганият за пост на "Герена" бивш футболист на тима Александър Александров - Кривия заяви също, че не знае нищо и не е контактувал с никого от клуба. Картината на безвремието на "Герена" се допълва от официалния сайт на клуба, в който последната новина е от 24 декември и е поздрав към феновете за празниците, които не останаха по-назад.

Ултраси заплашиха с последствия, ако бъде привлечен Иван Бандаловски, който е желан от Стоянович,заради миналото му като играч на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

07.01 2019 в 12:10

....говеждият отбор я закъса...отдавна трябваше това недоразумение да го закрият и всичко от начало....айде при ЦСКА 1948-за компания....
 
X

Подкастът на OFFNews