Феновете на Левски притеснени, искат среща с премиера Борисов

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2020 в 13:36 884 1

От най-голямата организация на фенове на Левски - Националният клуб на привържениците, поискаха среща с министър-председателя на Бойко Борисов. От клуба изразяват сериозни притеснения за бъдещето на любимия си отбор след събитията в последните дни, последвали внасянето на законопроект за монополизация на лотарията, който удря директно бизнеса на собственика на Левски Васил Божков.

Ето какво написаха от НКП:

"УВАЖАЕМИ ЛЕВСКАРИ,

След вчерашната среща със собствениците и ръководството на ПФК "Левски" АД, "Националният клуб на привържениците на Левски" взе решение да изпрати писмо, с искане за среща с министър-председателя на Република България.

В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица публикации, че "Левски" е изправен пред сериозната заплаха от финансов колапс и фалит в следствие на внесени в Народното събрание законодателни инициативи, които касаят генерална промяна в регулационния режим, уреждащ дейността на дружествата, чийто предмет на дейност е свързан с организирането и провеждането на хазартни игри. Тези опасения бяха потвърдени и на среща между собствениците и ръководството на ПФК "Левски" АД и на привържениците.

Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към "Левски" да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния.

От друга страна обаче, не можем да не бъдем сериозно притеснени, когато от редица места се чуват мнения и прогнози, че бъдещите промени, касаещи дейността на някои от основните субекти, осигуряващи финансирането на нашия Клуб ще предизвикат неговата фактическа "смърт" и той ще бъде закрит и ликвидиран".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

Billy111

20.01 2020 в 13:40

Много правилно, не трябва да се оставят да бъдат манипулирани!!!