Фенове на Ботев вдигнаха на крак летище "Кристиано Роналдо" (видео)

ОFFNews 02 август 2017 в 19:18 3745 1

Снимка Спортал

И на далечния остров Мадейра усетиха темперамента, който носи със себе си публиката на Ботев Пловдив. Българският тим пристигна в родното място на Кристиано Роналдо за утрешния реванш с местния Маритимо. Първата среща в Бургас завърши 0:0. 

Уникална атмосфера създадоха верните фенове на Ботев в самолета на път за остров Мадейра, предаде редакторът в sporta.bg Стефан Марков, който ни предостави и видеото.

 Бултрасите са 60 (по-рано през Чехия и Испания на острова долетяха други 80 запалянковци) и чинно си платиха по 490 евро, за да летят заедно с играчите и шефовете на клуба до португалския остров.

Привържениците на Ботев не се стърпяха и по време на 5-часовия полет често пееха песни, с които вече са огласявали всички стадиони в България, а вече и доста из Европа. Сега и самолетът на властта от Авиоотряд 28 стана арена на техните възгласи. Пя дори президентът на Ботев - Ангел Палийски.

При кацането на летище "Кристиано Роналдо" жълто-черното шоу продължи с пълна сила. Феновете буквално вдигнаха на крак служителите на аеропорта с мощни скандирания и хореография.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови