Ботев замина без Неделев, чака над 100 свои в Португалия

OFFNews 02 август 2017 в 11:46 1406 0

Отборът на Ботев Пловдив замина без Тодор Неделев за Португалия, където в четвъртък от 21:00 часа е реваншът от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Маритимо. В първия двубой двата тима завършиха наравно 0:0 в Бургас. Асът на тима е с контузия и не успя да се възстанови.

Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски смята, че "прокобата" на правителствения самолет няма да застигне Ботев. "Все някога има и първи път.

Ние може да променим тази традиция с правителствения самолет," заяви босът на "канарчетата", след като Лудогорец падна с 0:2 в Израел, където стигна именно с возилото на Бойко Борисов.

"Очакваме повече от 100 фена да дойдат на мача. С нас пътуват доста, самолетът е пълен, и още пътуват през Чехия," сподели още Палийски.

Очаква се мачът с Маритимо да бъде последен за Омар Косоко с екипа на Ботев. Той ще премине във втородизивионния тим от ОАЕ Ал Фуджейра. Там треньор ще му бъде Диего Марадона. Пловдивчани пък ще приберат от сделката 250 хил. евро.

"Надявам се Косоко да изиграе подобаващо последния си мач. Нещата с неговия трансфер са уредени на 100%, в петък трябва да се присъедини към новия си отбор. Ще играе в Дубай.

Всичко е подписано, само трябва да се яви на медицински прегледи. Има интерес и към други наши играчи, но на този етап няма да продаваме повече. На позицията на Косоко може да потърсим нов играч," завърши Ангел Палийски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!