Fantasy лигата на Nostrabet приковава вниманието на всички футболни фенове по време на Световното по футбол

OFFNews 15 ноември 2022 в 12:29 754 0

Снимка

Световното първенство по футбол е най-чаканото спортно събитие в света. В продължение на близо месец, феновете на футбола и на залозите ще бъдат в плен на най-гледания спорт. Ако търсите допълнително забавление по време на Мондиала в Катар, то Fantasy лигата на Nostrabet е правилният избор да се насладите на оспорваните двубои. В надпреварата ще имате възможност да ръководите избран от Вас отбор и да се докажете, като фентъзи мениджър. И докато преживявате емоциите на терена, ще имате възможност да печелите награди.

FIFA World Cup Fantasy League е игра, в която всеки участник може да създаде свой отбор. Тимът се състои от 15 футболисти, които са част от отборите на Мондиал 2022. Всеки участник ще разполага с виртуален бюджет от 100 000 млн. долара, за да селектира футболисти за своя състав. Трябва да бъдат избрани двама вратари, по петима защитници и халфове и трима нападатели, но не можете да надхвърляте бюджета. Преди началото на световното, участниците в лигата имат право да направят промени в състава си. Виртуалните мениджъри ще избират и между 8 различни схеми на игра за своя отбор. В зависимост от представянето на избраните играчи в мачовете, регистрираните участници ще печелят или губят точки. Събралият най-много точки, ще грабне голямата наградата след края на турнира в Катар.

Nostrabet Fantasy лига се провежда в официалния сайт на FIFA+. За целта ще трябва да си направите регистрация. След като създадете Вашия акаунт, ще получите съобщение на посочения от Вас имейл с линк за активация на профила Ви. Следващата стъпка е да създадете отбор във фентъзи лигата на FIFA+. За да участвате в частната Fantasy лига на Nostrabet е необходимо в сайта на FIFA+ да изберете раздел “Leagues” и там въвеждате в търсачката - NOSTRABET WC2022 Fantasy. Присъединяването става с бутона „JOIN” и въвеждането на специалния код - FK69AJ8B. След това Вашето забавление започва, като се изправите срещу отбори от цял свят. Но ще трябва да докажете, че сте и най-добрият мениджър в лигата на Nostrabet по време на Световното първенство, за да грабнете голямата награда.

Участието във Fantasy лигата на Nostrabet е напълно безплатно за всички участници. Осигурен е общ награден фонд от 700 Nostracoins. Един Nostracoins се равнява на 1 евро. Наградата ще се разпредели между първите петима в крайното класиране на лигата след финала на световното. Победителят ще получи 300 Nostracoins, вторият - 200, третият - 100, а четвъртият и петият по 50. След края на играта всички печеливши играчи трябва да изпратят имейл до организатора с потребителското си име във Fantasy лигата на FIFA и скрийншот от профила им на отбора, който доказва притежанието на профила.

Според правилата на играта, участниците задължително трябва да прогнозират поне 20 мача от Световното първенство по футбол, за да получат награда. Това става в сайта на Nostrabet в раздела „Прогнози“. Важно уточнение е, че няма значение дали предвижданията са успешни или не. Всеки участник има право да участва в състезанието само с един отбор. Ако това условие бъде нарушено, организаторите ще дисквалифицират всички негови тимове. Участниците могат да следят временното класиране в сайта на FIFA, както и в интернет страницата на Nostrabet.com. В нея подреждането на Топ 20 ще се обновява след всеки приключен кръг на играта. Ако двама играчи завършат с равен брой точки, по-напред в крайното класирането ще отиде този, който е направил повече прогнози на мачове от Мондиала в сайта на Nostrabet.

Стартът на играта ще бъде даден на 20 ноември от 18:00 часа българско време с първия съдийски сигнал от мача на откриването между Катар и Еквадор. Ако се включите във Fantasy лигата преди началото на Мондиала, ще имате възможност да спечелите повече точки. Те ще Ви помогнат да се класирате по-напред в преследването на големия пай от наградния фонд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови