Добри новини за Лудогорец от Базел

OFFNEWS 06 декември 2016 в 09:01 2150 0

Чудесни новини за Лудогорец дойдоха от Базел, където едноименният тим играе с Арсенал във втория за вечерта мач от група А на Шампионската лига.

Загуба на домакините праща българския шампион директно в плейофите на Лига Европа напролет, каквото и да сторят "орлите" в Париж срещу ПСЖ.

В групата на Арсенал за мача попадна головата машина Алексис Санчес, а мениджърът Арсен Венгер заяви, че тимът му излиза за победа на "Санкт Якоб парк" и няма да си прави тънки сметки.

"Искаме да спечелим мача и да свършим нашата работа. Няма как да знаем какво ще се случи в Париж. Все още не съм решил какъв ще бъде стартовият състав, но моят приоритет е да спечелим двубоя", заяви Венгер. Той намекна също, че Санчес, който отбеляза хеттрик в дербито с Уест Хам, може да започне титуляр.

"Когато един футболист има успех и добро самочувствие, е по-опасно да го спреш, отколкото да му дадеш възможност да продължи с това представяне", каза още французинът.

Любителите на залозите може да потърсят вариант гол/гол т.е. и двата отбора да отбележат, който изглежда доста вероятен предвид залога на срещата.

Следи мача на живо тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови