Делио Роси за Мапуку: Не ми е на нивото!

OFFNews 06 февруари 2018 в 09:52 4466 0

Треньорът на Левски Делио Роси не остана длъжен на заяждането на бившия нападател на тима Жуниор Мапуку. Конгоанецът, провъзгласил се за "Черната сила", направи негативен коментар на селекцията на "сините", която го остави извън борда и той ще поеме към Китай в близките дни.

"Аз съм Жуниор Мапуку от Конго, нека да видим вашите бразилци сега", написа Мапуку в социалните мрежи.

“Не мога да коментирам какво е казал Мапуку. Още повече, че не съм му на нивото.” Така пък отговори наставникът на Левски Делио Роси. Той намекна, че ще има още освободени от Левски футболисти, тъй като в момента групата от 28 футболисти е твърде голяма и трябва да бъде редуцирана.

“Някои от тях ще останат с нас, други - не. За двустранна игра ни трябват 22-ма футболисти. Другите шестима също трябва да тренират. Трудно се работи с 28 човека. Струва ми се, че съставът е доста голям.

Може да се има предвид някои от футболистите да отидат на друго място”, каза Делио Роси след вчерашната победа с 2:1 над малтийския Гзира Юнайтед, с която завърши подготвителният лагер на Левски на острова.

Най-скъпата покупка на столичани Филипе Нашименто донесе успеха с гол от дузпа в 52-ата минута, а след това бе изпратен с аплодисменти от малкото фенове по трибуните. Португалецът асистира през първата част на Давид Яблонски, който даде аванс на българите в 21-ата минута. Амаду Самб пък изравни в 37-ата минута при единствената опасност пред Митрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !