Левски с последна контрола днес, Мапуку се подиграва на бразилците в тима

OFFNews 05 февруари 2018 в 14:09 4611 0

Левски проведе последната си тренировка в Малта. "Сините" имаха тактическо занимание преди днешната контрола срещу Гзира Юнайтед, която ще започне в 18:00 часа. След двубоя тимът ще се прибере обратно в България.

Със сигурност срещата пропускат Ривалдиньо, Габриел Обертан, Аймен Белаид и Жерсон Кабрал, които имат леки проблеми. Бившият играч на Манчестър Юнайтед има леки болки в прасеца, като треньорът не иска да рискува със здравето му.

В същото време от Левски съобщиха, че в събота, 10 февруари, ще се състои официалното представяне на отбора на тима за предстоящия пролетен дял от първенството.

Символичната церемония ще се състои непосредствено преди началото на приятелската среща между "сините" и отбора на Сливнишки герой. Мачът е с начален час 17:30 часа, а отворен за посещение ще е Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", а входът е свободен.

Бившията нападател на "сините" Нападателят Жуниор Мапуку пък направи странно изказване в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Конгоанецът, чийто трансфер от Левски в китайския Шъдзяджуан трябва да бъде официализиран съвсем скоро, се пошегува с решението на "сините" да го заменят с бразилците Паулиньо и Ривалдиньо.

"Аз съм Жуниор Мапуку от Конго, нека да видим вашите бразилци сега", пише тъмнокожият футболист към видео, на което вкарва един от малкото си голове с екипа на Левски. На друго клипче пък той обявава: "Има само една Черна сила в света - това съм аз!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови