Брънч, турнири по джаги и бабъл футбол на EURO CAMP през уикенда

Спортното сърце на София посреща столичани през уикенда с вкусна храна, студена бира, активности за цялото семейство и атрактивни турнири по Бъбъл футбол, Сапунен футбол, джаги, Арчери таг и Щафета морски шах

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2021 в 11:08 750 0

Euro Camp в едно от най-предпочитаните места в София това лято. Локацията предлага вкусна храна от български фермерски продукти, испанска паеля, коктейли и различни видове бира.

„Спортното сърце на София“ бързо се превърна в любимо място на столичани и всеки ден след 17:00 им предоставя възможността да прекарат време с приятели пред големия екран, докато хапват и пийват студена бира.

Този уикенд активностите на Euro Camp продължават още по-динамично, а началото ще постави превръщащият се в традиция - брънч. В събота и неделя от 11 до 14 ч. посетителите на кампа ще могат да се насладят на късна закуска на открито в парка. И докато родителите се наслаждават на лежерния уикенд, децата могат да се забавляват на открито в детския кът.

За феновете на игрите и състезанията има специална програма, подкрепена от Български спортен тотализатор. До 11 юли светът е футбол, затова и програмата започва именно с тематични игри. От 17:00 ч. в събота започва турнир по Бъбъл футбол, а веднага след него в 18:00 ч. и турнир по Сапунен футбол. Успоредно с тях ще се проведе и турнир по джаги, който ще продължи и в неделя между 17:00 и 19:00 ч. Неделният ден ще включи още две атрактивни състезания - турнир по Арчери таг (от 17:00 ч.) и Щафета морски шах (от 18:00 ч.).

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови