Bet365: Бразилия е по-близо до трофея на Копа Америка

ОFFNews 18 юни 2019 в 12:45 886 0

Бразилия е големият фаворит за титлата от Копа Америка 2019. Въпреки че загуби голямата си звезда Неймар в навечерието на турнира, “селесао” се явява претендент №1 за трофея от 46-ото издание на най-старата континентална надпревара за национални отбори. Все пак тимът на треньора Тите ще играе пред своя публика, на която още дължи извинение за срама 1:7 срещу Германия през 2014 г. А и отсъствието на нападателя на ПСЖ може да бъде компенсирано при наличието на футболисти като Габриел Жезус, Филипе Коутиньо, Вилиан и Роберто Фирмино. Преди старта на Копа Америка Bet365 определя шансовете на Бразилия да вдигне трофея за първи път от 2007 г. при коефициент 2.10 преди старта на шампионата. Впрочем, в първия мач домакините на турнира играят срещу един от аутсайдерите – Боливия, като дори и равенството е оценено със ставка 10.00.

Доста по-дълго е очакването за триумф при другия гранд на Южна Америка – Аржентина. Лионел Меси често е критикуван, че с екипа на националния си отбор не блести така, както го прави в Барселона. Присъствието на гения с №10 на гърба все пак поставя “албиселесте” на позицията претендент №2 с коефициент 4.50 от Bet365. Аржентина стартира турнира и срещу значително по-сериозен противник – Колумбия. Мачът стартира точно в полунощ в неделя българско време, като шансовете на Аржентина да спечели все пак са по-съществени (2.20 срещу 3.50 за успех на колумбийците). Този двубой ще посаже и дали Меси и компания са готови да сложат край на 26-годишната суша от последния триумф. Ще бъде ли обаче достатъчен геният на Меси, след като 2/3 от отбора е с малък опит на национално ниво – под 15 мача за Аржентина?

Иначе в Бразилия със статута “действащ шампион” ще играе тимът на Чили, за който ставката е доста по-сериозна (13.00), респективно и шансът да запише трети пореден трофей – осезаемо по-ниско. Прогнозите отдават дори повече предпочитания тима на Уругвай (8.00), който стряска всички с нападатели като Луис Суарес, Единсон Кавани и Макси Гомес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови