Бербатов започна работа в Юнайтед като скаут

OFFNews 26 септември 2019 в 09:57 3158 0

Снимка Instagram: Dimitar Berbatov

След като преди няколко дни българската футболна звезда Димитър Бербатов официално обяви края на активната си кариера на футболист, той вече работи за Манчестър Юнайтед.

Голаджията, който преди години бе част от състава на "червените дяволи", е натоварен със скаутски функции, пише Sportslens.com.

Изданието се позовава на информация от мениджъра на Бербо Емил Данчев и тя до момента не е официално потвърдена. Според цитирания Данчев, Бербатов бил скаут "от известно време".

В последните дни се спекулираше, че сложилият край на кариерата си футболист е сред обсъжданите варианти за спортен директор на "Олд Трафорд".

Междувременно положението в Юнатейтед никак не е розово. Феновете на тима поискаха главата на мениджъра Оле Гунар Солскяер, след измъчената победа над Рочдейл за Купата на Лигата снощи.

"Червените дяволи" се нуждаеха от дузпи, за да се справят с четвъртодивизионния тим, след като показаха отново разочароваща игра и привържениците ясно показаха недоволството си след поредния слаб мач.

"Няма от какво да се гордеем. Разочароващо представяне", "Уволнете Оле! Позор", "Майтап! Разкарайте Солскяер" и "Играчите трябва да дадат седмичните си заплати на момчетата от Рочдейл", са само част от публикациите в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!