Атанас Фурнаджиев прогнозира финансова глоба и два мача без публика

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2019 в 14:14 942 0

Бившият вицепрезицент на БФС Атанас Фурнаджиев сподели пред колегите от Дарик и dsport.bg, че очаква България да отнесе наказание от два мача без публика и финансова глоба за изцепките на феновете по време на скандалната евроквалификация срещу Англия на националния стадион "Васил Левски".

Той сподели, че се надява УЕФА да се смили и да не налага много тежка санкцията за поведението на някои от привържениците.

"Чакаме до края на деня УЕФА да обяви наказанието за националния отбор. Надяваме се да не е толкова тежко, колкото се очаква. Аз личо очаквам да ни накажат 2 мача без публика и финансова санкция", каза Фурнаджиев.

Той разясни и ситуацията с вписването на Михаил Касабов като временен президент на БФС. Бившият началник в родната централа заяви, че след като това се случи, ще бъде свикан Изпълком, който да определи дата за провеждането на Конгреса.

"Подали сме документи в Търговският регистър за вписването на Михаил Касабов за президент на БФС. Имаше едно изискване от съдията, което вече сме изпълнили.

Сега решението кога Михаил Касабов ще бъде вписан в регистъра зависи от съдията, а не от нас. След като бъде вписан, той ще свика Изпълком, който ще определи дата за Конгреса. Реално е той да бъде началото на април", допълни Фурнаджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови