Петър Белберов: Странно ще бъде, ако Кубрат се бие с Джо Джойс

OFFNews 28 ноември 2021 в 12:27 8194 0

Снимка Thriller Fight Club

Кубрат Пулев надали ще се бие с Джо Джойс в следващия професионален боксов мач. Около това мнение се обединиха боксьорът Петър Белберов и експертите в бойните спортове журналисти Даниел Любомиров и Огнян Георгиев в специално коментарно студио за youtube канала „Спортната джунгла“ след невероятния успех на Кобрата над Франк Мир с нокаут в първия рунд.

"Едва ли е добра стъпка за Джо Джойс предвид факта колко е напред в ранглистите. Ще бъде странно. На Кубрат ще му е доста трудно.

Предвид неговата форма, на този етап давам предимство на Джо Джойс, който е в пика на кариерата. Ще бъде интересен мач - Пулев трябва да бъде в много добра кондиционна форма срещу Джо Джойс, за да спре съперник, който само върви напред. Дали ще може да я постигне на тази възраст, само Кубрат си знае.“

В разговора гостите коментираха какво ще бъде следващото предизвикателство пред Кубрат, дали Тервел Пулев ще последва брат си в Траяд Комбат и доколко липсата на спаринг партньори е оказала влияние за загуба на Кобрата от Антъни Джошуа.

Вижте цялото студио в youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови