Майк Тайсън съветва Джошуа да прекарва повече време сред природата

OFFNews 15 юли 2019 в 13:17 2874 0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс и жива легенда в този спорт Майк Тайсън даде безценни съвети на Антъни Джошуа преди реванша с Анди Руис младши.

На 1 юни мексиканецът шокира света, след като свали от трона британеца, печелейки с технически нокаут в седмия рунд на голяма гала вечер в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Джошуа допусна грешка, беше наранен. Стават и такива глупости. Той може да победи Руиз и да си върне титлите обратно, но психически трябва да е наред. Джошуа няма да го победи, ако психически е прецакан.

Той трябва да разсъждава трезво и да посвети живота си на бокса. Той трябва да стои настрана от себе си. Когато започваме да тренираме, отиваме в планините, за да стоим далеч от себе си и мислите си.

В планините далеч от всички, само с животните и природата. Вие се изправяте пред демоните си сам. Физически Джошуа изглежда добре, но психически какво ли става в главата му?

Този етап наистина е определящ за кариерата му. Защото той вече има пари. Сега става дума за него: Кой е той наистина? Как ще се справи с проблемите си? Какво ще направи сега?

Сега ще се предаде ли? Ще каже ли:"Ей, не искам повече". Наистина ли ще останеш долу и ще се предадеш? Или вярваш в себе си? Имаш ли някаква гордост, негро? В какво вярваш? Заради кого се биеш? Заради предците си, майка си, баща си, децата си? В какво вярваш? За какво се бориш?

Така че всичко зависи от него. Може би всичко е заради парите и той не вярва във всички тези глупости. И това също е страхотно, но най- важното нещо е да остане себе си", каза Тайсън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови