Кечмания се мести в Европа

OFFNews 26 юни 2017 в 13:04 2606 0

От Световната федерация по борба обмислят сериозно идеята следващата година Лондон да бъде домакин на най-големия турнир "Кечмания".

Мултимилионната индустрия направи проучване в края на миналата седмица, като попита феновете дали имат желание да пътуват до Великобритания за водещото събитие.

Един от шефовете на федерацията - Стефани Макмеън потвърди, появилата се информация: "WWE винаги слуша нашите фенове. Лично аз бих искала да се случи. Знам, че ще бъде невероятно. Английските денове са доста емоционални, доста щури и вие знаете, че постоянно оценяваме това", сподели тя.

Това ще бъде първият голям турнир в Обединеното кралство от 1992 година насам, когато стадион "Уембли" бе домакин на надпреварата "Лятно тръшване", което събра над 80 000 зрители.

Сред предложенията, включени в изследването за домакини на зрелищното събитие, бяха градовете Вашингтон, Торонто, Ню Йорк и други.

Все още не е сигурно на кой стадион ще се проведе турнира. Сред възможните места са домът на Арсенал - "Емиратс", новата арена на Тотнъм, или стадион "Лондон".

Но храмът на футбола "Уембли" по всяка вероятност ще бъде предпочетен за домакинството на най-големия турнир в кеча, заради внушителния си капацитет от 90 000 места.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews